12 banker med én søknad
Søk nå
4.8/5

 • Mange års erfaring i Norge
 • Samarbeider med mange banker
 • Opp til kr 10 000 000 i refinansiering

Eksempel nom. rente 5,00%, eff. rente 5,13%. 2 000 000 kr over 25 år. Etableringsgebyr 950 kr. Kostnad 1 509 206 kr. Totalt 3 509 206 kr. Nom. rente 5,00%-11,25%. Eff. rente 5,40%-13,80%. Rente baseres på individuell kredittvurdering.

Oversikt


 • Aldersgrense:
  23 år
 • Lånegrense:
  Kr 10 000 0000
 • Effektiv rente:
  5,13%
 • Etableringsgebyr:
  Kr 950
 • Nedbetaling:
  30 år

Lånemegleren

Lånemegleren er en norsk finansagent som har spesialisert seg på refinansiering med og uten sikkerhet. Du kan refinansiere opptil kr 500 000 uten sikkerhet og inntil kr 10 000 000 om du stiller egen bolig som sikkerhet. Gjennom lang erfaring er du sikret de beste mulighetene for å bli kvitt dyre lån, og erstatte de med ett nytt billig lån. Alle søknader gjennom Lånemegleren er 100% uforpliktende og det er helt gratis å sende inn søknader om refinansiering.

Økonomisk frihet

Selv med fulltidsjobb, hus og bil så er det ikke alltid at det som man tjener er nok til alt man trenger i livet. Noen av oss har behov for mer ting enn andre. Det er helt naturlig siden vi alle er ulike individer. Noen tyr til både lån og kredittkort for å spe på lønningen man mottar hver måned, og av og til er heller ikke dette nok. Med så mange utgifter er det vanskelig å få en økonomisk frihet til å kunne foreta seg det man ønsker og når man måtte ønske det.

Har man mange forskjellig smålån og kredittkort kan dette koste mange tusen kroner i måneden bare til renter og gebyrer. Dette er bortkastede penger rett og slett.
Det er måter å kunne spare seg for disse ekstra rentene og gebyrene, og samtidig gi en litt friere økonomisk frihet.

Samle all gjeld

Aller første steg man må foreta er å få oversikt over all gjelden man har, og ikke minst hvor mange kreditorer. Desto flere kreditorer betyr flere unødvendige gebyrer og renter. Det er dette man må bli kvitt.

Når man har fått en oversikt over gjeld og kreditorer må man finne en bank som er villig til å hjelpe. Dette kan være en skikkelig hodepine for mange siden det er en mengde banker som kan tilby akkurat denne hjelpen. Å bruke tid selv på å finne banker som har de rette betingelsene, det vil si betingelser som passer deg som lånetaker, er ikke lett. Heldigvis, finnes det lånemeglere som kan hjelpe.

For eksempel på lånemegleren.no kan man enkelt legge inn en søknad på refinansieringslån mellom 15.000 og 500.000 kroner. Her har man samtidig også mulighet til fylle inn lånebeløpet og antall år man ønsker til nedbetaling. Ved å fylle ut dette kan man se et estimert kostnadsbeløp man må betale hver måned. Dette er et godt verktøy for å få en rask overblikk om man vil ha muligheten til å betjene det lånet man søker om.

Innhent tilbud fra flere banker samtidig

Når man fyller ut et søknad på lånemgeleren.no så vil de innhente tilbud fra opptil 15 kjente banker. De vil søke hos bankene for deg! Noe som betyr at du slipper å løpe etter bankene.

Så fort en av bankene vil akseptere deg som potensiell kunde, vil lånemegleren.no sende deg tilbudene. Da er det helt opp til deg selv å velge det tilbudet som passer deg aller best. Når du har valgt den banken du ønsker å ha det lånet hos, er det bare å signere avtalen. Dette kan gjøres elektronisk via BankID. Pengene vil bli overført direkte til deg via den aktuelle banken.

Lånemgeleren.no sine samarbeidspartnere tilbyr ikke bare lån til privatpersoner. Er man en grunder eller har en bedrift og ønsker å starte eller utvide, så er det også fullt mulig å søke om det hos lånemegleren.no.

Samarbeidspartnerene kan låne ut beløp fra 5000 kroner og opp til 10 millioner kroner for dette formålet. Så uansett hvor stort eller lite bedrift man ønsker, så har man muligheten her.