Refinansiering med inkasso
Søk nå
5/5

 • Refinansiering med sikkerhet i bolig
 • Du kan ha betalingsanmerkninger eller inkasso
 • Samarbeider med en rekke banker

Eksempel: 5,58% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 1.659.238, totalt kr 3.659.238

Oversikt


 • Aldersgrense:
  23 år
 • Lånegrense:
  Kr 10 000 0000
 • Effektiv rente:
  5.58%
 • Etableringsgebyr:
  Individuelt
 • Nedbetaling:
  15 år

Mileni

Det er normalt at vi har en del utgifter daglig med tanke på alt som vi er involvert i. Så og si alt vi foretar oss daglig koster penger. Drivstoff til bil, eller kanskje strøm til elbilen, lunsj, kaffe osv, ingenting er gratis.

I tillegg til småutgifter har vi de faste utgiftene som må betales hver eneste måned, husleie/huslån, strøm, TV og internett, barnehage, telefon og ikke minst andre gjeld eller kredittkort. Dette er noe vi har blitt vant med og de aller fleste av oss takler det bra. Men det skjer nå og da at utgifter har en tendens til å samle seg opp og vi blir helt tiltaksløse.

Men da er det godt å vite at det finnes noen der ute som kan hjelpe oss på rett vei igjen.

Hjelpende hånd fra andre

Det er utrolig mange som kan hjelpe oss når vi havner i en vanskelig økonomisk situasjon. I og med at det er så mange så er det vanskelig å finne den rette å be om hjelp fra. Når man har en travel hverdag fra før så er det tid og ressurskrevende å måtte sitte flere timer foran Pc`en for å finne noen. Men hva om det finnes noen som kan gjøre akkurat det for deg slik at du ikke trenger å bruke tiden du ikke har til å lete blant hundrevis av banker og lånetilbydere?

Det finnes utallig mange selskaper som tilbyr akkurat det vi snakker om. Mileni er en av disse selskapene. Dette navnet er kanskje ukjent for mange av oss i skrivende stund, men det vil garantert bli kjent av flere etterhvert.

Mileni er et selskap som hjelper deg med å finne den rette banken som passer ditt behov for økonomisk hjelp. De samarbeider med mange kjente banker og finansinstitusjoner, blant annet Bluestep, Yabank, Bank2 og Svea Finans. Alle disse bankene og finansinstitusjonene er meget kjente navn i Norge.

Mileni kan hjelpe deg med å finne de aller beste tilbudene på markedet for så å presentere det for deg, og det er helt opp til deg som lånetaker om du vil akseptere tilbudet eller ikke. det er absolutt ingen forpliktelse.

Mileni hjelper deg som ønsker å samle diverse forbrukslån, lån med både inkasso og betalingsanmerkninger og tvangssalg av bolig. Som du ser så hjelper de til i alle tilfeller av økonomisk vanskelighet, uansett hvor lite eller stort det måtte være. De ulike lånene vil selvsagt stille ulike krav til deg som lånetaker.

Vær smart og spar tid

Så bruk agenter som Mileni for å spare deg selv for ekstra hodebry. Ikke løp etter banker for å finne hjelp. Send inn en enkel søknad og la heller bankene konkurrere om å kunne tilby deg som lånetaker det beste tilbudet.

Det beste ved å bruke sider som Mileni er at det er helt gratis. Som lånesøker koster det deg kun de få minuttene det trengs for å legge inn en søknad.

Ikke kast bort mer tid og krefter på å lete, la andre gjøre det for deg!