DigiFinans

DigiFinans

Kr 65 000 o/ 5 år, mnd 1.562 kr. Total kostnad for lånet er da 93.730 kr. Nom rente 13,49 %, effektiv rente er 14,9%.

Søk her

Hvordan tjene penger fort

Hvordan tjene penger fort? Folk har forskjellige definisjoner av dette ordet. Det er et adjektiv som brukes til å forklare hvor lang tid noe tar. Noen definerer dette adjektivet som et par uker, mens andre ønsker å se resultater i løpet av et halvt år.

Teoretisk kan du begynne å tjene penger nå med det samme, og det er veldig praktisk hvis du trenger penger nå. Men i praksis så avhenger det av deg og din egen innsats. For at du faktisk skal klare å tjene penger fort, så må du være villig til å legge ned en skikkelig innsats.

I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips til hva du kan gjøre når det oppstår en økonomisk krise i privatøkonomien din. Det er ikke noe vi bare sier for å ha noe å si, for vi kan med sikkerhet si at dette er noe som fungerer.

Alternativene vi har listet opp nedenfor har vi faktisk testet ut selv, så dette er noe vi absolutt kan gå god for. Så hvis du har lyst til å finne ut hvordan du kan tjene penger fort, så vil du finne noen veldig gode alternativer her.

Garasjesalg

Garasjesalg er noe de fleste av oss har hørt om. Det er ofte i sammenheng med film, og da ser det alltid så koselig ut. I Norge er det imidlertid veldig sjelden at et vaskekte garasjesalg finner sted, men det betyr ikke at det aldri skjer.

Du trenger ikke å lete så lenge for å finne et modernisert garasjesalg. Det finner du nemlig på Facebook og på markedsplassen der. Det er en plattform som blir hyppig brukt av folk som skal ønsker eller trenger å få solgt en gjenstand eller to.

Garasjesalg
Selg unna ting du ikke trenger

Hva kan du selge?

Det å finne noe som kan selges er noe mange synes er litt vanskelig. Men hvis du legger godsiden til, så er det egentlig ikke så vanskelig. Det vanskeligste er nok å bli vant til tanken på å skille seg ad med noe, men det blir faktisk enklere jo oftere du gjør det.

Men det kan også hende at du er nødt til det. Kanskje har du funnet ut at du har mange kreditorer og inkassobyråer på nakken. Eller så har det dukket opp en større, uforutsett regning som du er nødt til å få dekket.

Så hvilke ting kan selges? Så lenge det potensielle salgsobjektet er i god stand, så kan egentlig det meste selges. Har du en kjole du kjøpte for 6 måneder siden som bare har blitt hengende i skapet, eller er det et år siden du spilte på PlayStation 4 sist? Selg det!

Eller hvis du har noe av gull eller lignende liggende hjemme som du ikke har bruk for, så kan du ta kontakt med en gullsmed for å få en verdivurdering. Hvis det er en del gull, så kan også det gjøre godt for lommeboken!

Skaff deg en deltidsjobb

Hvis du trenger å tjene penger fort, så kan du også skaffe deg en deltidsjobb. Det er naturligvis enklere sagt enn gjort, men du kommer ingen vei hvis du ikke prøver.

Det er alt annet enn enkelt å få seg jobb i dagens samfunn, men når du omsider klarer å lande en god deltidsjobb vil pengene begynne å renne inn på konto i løpet av kort tid.

Hvis det attpåtil er en deltidsjobb innen en bransje som du virkelig liker, så er det ikke sikkert at det føles ut som en typisk jobb. Ganske kult, ikke sant?

Det er heller ingen hemmelighet at det å jobbe sent på kvelden vil gi penger i kassen enn en jobb som gjennomføres på dagtid. Så hvis du i tillegg er nattugle, så er kanskje en deltidsjobb på kveldstid veien å gå!

Begynn å jobbe som frilanser

Det er imidlertid ikke sikkert at du ønsker å jobbe for noen, og det må selvsagt bare være i orden. Det er du som bestemmer hva du ønsker å bruke tiden tid på. Hvis du ikke har lyst til å jobbe for noen, så har du kanskje lyst til å jobbe for deg selv?

En effektiv måte å tjene penger på, er å begynne å jobbe som frilanser. Hvis du har en drøm om å bli selvstendig næringsdrivende en dag i fremtiden, så er det å jobbe på frilansbasis et fint sted å begynne. Da får du i tillegg føle på hvordan det er å være sin egen sjef.

Når du jobber som frilanser, så er du ikke avhengig av å ha utdanning i bransjen du jobber. Det eneste du trenger, er erfaring og det oppnår du ved å jobbe med det.

Det betyr at hvis du liker å skrive eller interesserer deg for fotografi, så kan du jobbe med det. Du kan til og med jobbe med begge deler! Det er bare å finne et tastatur eller et kamera og sette i gang, og så vil resten komme som følge av hardt arbeid.

jobb som freelancer
Nyt tilværelsen som freelancer

Lei ut et rom/boligen din

Dette er naturligvis noe du ikke kan gjøre om du leier boligen du bor i. Men det kan likevel være greit å ha i bakhodet, hvis du plutselig blir boligeier selv en dag.

Hvis du eier boligen du bor i og har et rom eller kjellerleilighet som står tom, så kan du leie den ut. Det vil si at du lar noen bo der mot at de betaler en månedlig sum til deg.

Dersom du ønsker å øke verdien på det du leier ut, så finnes det en måte å gjøre det på. Det kan du gjøre ved å pusse opp slik at utleiedelen ser original ut til å legges ut på plattformer som Airbnb. Det originale utseendet vil gjøre boligen din populær på disse plattformene!

Sjekk mulighetene dine for å refinansiere med sikkerhet i bolig. Klikk her.

Svar på spørreundersøkelser

Er du en person med mye dødtid, eller som kjeder deg ofte? Da vil vi anbefale deg å bruke litt av tiden din til å svare på spørreundersøkelser på nettet. Vi skal ikke lyve å si at du kommer til å kjede deg mindre, men du kan i hvert fall tjene litt penger mens du gjør det!

På nettet kan du finne mange nettsider som lar deg svare på spørreundersøkelser. Vi overdriver ikke når vi sier at du kan velge og vrake, og at du har gode muligheter til å tjene litt ekstra penger.

Det fungerer slik at hver spørreundersøkelse gir deg en viss poengsum. Når du har oppnådd nok et visst nivå med poeng, så kan du løse poengene dine i gavekort eller overføre dem til en digital lommebok, og videre til bankkontoen din!

Bankoverføringer har blitt bedre

Det er ingen tvil om at teknologi har hatt en stor innvirking på nettbetalinger og banknæringen i Norge. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan teknologien har bidratt til å hjelpe bankoverføringer å bli bedre, hva bankene gjør for å holde følge med teknologien og sist men ikke minst hvordan de kan være konkurransedyktig i fremtiden. Hvordan har teknologi påvirket overføringer? Det vi kan se den dag i dag er at teknologi har påvirket hvilke betalingsløsninger vi har og hvordan vi overfører penger på. For det første er alt mer tilgjengelig enn før og det er sikrere enn noen … Les mer

Hvilke kostnader er forbundet med et lån?

Hvilke kostnader er forbundet med et lån?

Når du er på utkikk etter et lån, er det viktig å forstå kostnadene forbundet med det lånet. Det er mange ulike kostnader som kan følge med å ta opp lån, og det er viktig å være klar over alle før du skriver under på eventuelle papirer. I dette blogginnlegget vil vi diskutere de ulike kostnadene knyttet til lån og hva du kan forvente å betale. Det er faktisk ganske store forskjeller fra bank til bank her. Vi vil også gi noen tips til hvordan du kan spare penger på lånet ditt! Oppstartsgebyr Innholdsfortegnelse OppstartsgebyrRenteGebyrerStraffegebyrerSpar penger på lånet dittIkke vær … Les mer

Refinansiering gir mulighet for nye investeringer

Refinansiering gir mulighet for nye investeringer

Det er ingen hemmelighet at en privatøkonomi med mange smålån fort kan bli kostbart. Dette gjelder spesielt for deg som ønsker å øke avkastningen på kapitalen din mest mulig. Årsaken til at dette fort kan være kostbart er ikke nødvendigvis fordi beløpene du har utestående er høye, men heller at den aktive renten på slike lån gjerne er svært høy. Derfor kan det være lurt å samle slike rån i et nytt refinansieringslån, for deretter å kunne bruke den frigitte kapitalen som tidligere har gått til rentekostnader, på nye inntektsbringende investeringer. Et godt eksempel på muligheter man kan benytte disse … Les mer

Finans for nybegynnere

Det føles alltid veldig trygt og greit å ha pengene i banken. Da er de alltid tilgjengelige dersom man har behov for dem, og man vet at de er trygge. Man tenker også at dersom man bare lar dem bli stående på en bankkonto vil man kunne få renter som gjør at verdien stiger over tid. Det mange derimot ikke er like klar over er at rentene man får på en sparekonto ofte er lavere enn selve verdiøkningen på varer og tjenester i markedet. Når dette er tilfelle vil faktisk verdien på produkter stige mer enn du får igjen på … Les mer

Oppstartslån – et nyttig verktøy

Oppstartslån

Går du med en liten drøm om å kunne være din egen sjef og ta alle bestemmelser selv? Da skal du vite at dette er en drøm som er fullt mulig å oppnå, bare du vil det sterkt nok selv. Du må også være forberedt på at det å drive en virksomhet er ikke bare dans på roser. Erfaring fra andre som har gått med samme drøm og som endelig har turt å ta steget til å realisere det, viser at det fort tar 2 år før man faktisk begynner å tjene på virksomheten sin. I løpet av disse to … Les mer

Refinansiering av dyr gjeld – Få kontroll igjen

Bekymringer

Norge er et fint land med flott natur, hyggelige mennesker og sånn høvelig godt vær, av og til. Rundt om i verden anses Norge som et rikt land der dets innbyggere lever et godt og bekymringsfritt liv. Vel, dette stemmer nok delvis. Det er helt sant at Norge er et rikt land med utrolig flott natur og hyggelige mennesker. Vi har mange goder som tildeles landets innbyggere stadig vekk. Men bekymringsfritt, det kan nok diskuteres. Vi behøver ikke å frykte for eksempel krig og sult siden Norge er et trygt land, men lik alle andre, så har vi bekymringer vi … Les mer

Nye betalingsmetoder du kan bruke på nettet

betalingsmetoder du kan bruke på nettet

Har du lurt på hvorfor betalingstjenester som Skrill, Neteller og Paysafecard ikke lenger finnes i Norge? Det er et resultat av at norske myndigheter har kjørt en offensiv for å begrense trafikken til utenlandske spillselskaper, også kjent som nettcasino. Det som egentlig var ment å kun ramme casino-bransjen, har dessverre rammet en hel næring og gjort at flere metoder har valgt å trekke seg ut av Norge. Også norske banker er berørt, hvor spillerne ikke lenger kan verken bruke VISA eller MasterCard til å betale, ei heller utføre direkte bankoverføringer. Selv om det på kort sikt har betydd kroken på … Les mer

Situasjoner hvor refinansiering kan være aktuelt

årsaker til gjeldsproblemer

Penger og økonomi er noe folk flest har et variende forhold til. Enkelte har ikke noen problemer med det i det hele tatt, mens dette er noe som er veldig vanskelig for andre. For de som befinner seg i situasjoner hvor problemene føles høye som fjell, finnes det heldigvis noe som kalles refinansiering. I praksis gir det folk en gylden mulighet til å rydde opp i det økonomiske uføre på en ordentlig og god måte. Refinansiering kan være aktuelt i en rekke situasjoner. Kanskje har du tatt opp forbrukslån for å spille på norske casinoer, eller så dukket det kanskje … Les mer

Sparekonto, aksjer eller fond?

Velge investering type form

Det er ikke alt som kan planlegges i livet, særlig ikke uforutsette utgifter. Nettopp derfor er det viktig å ha en buffer tilgjengelig, og tenke gjennom langsiktig sparing som ung. Men hvordan skal du egentlig spare? Det finnes mange alternativer, og alle har sine fordeler og ulemper. Hvis vaskemaskinen ryker, vasken tetter seg eller hvis du plutselig får en dyr tannlegeregning, kan dette fort gå utover den hverdagslige økonomien. Derfor er det lurt å lage et sikkerhetsnett for seg selv. De mest vanlige spareformene vi har i Norge, er sparing i aksjer, fond og sparekonto. De fleste starter med høyrentekonto, … Les mer

Slik går du frem for å avslutte ditt kredittkort

Kredittkort

Det å ha et kredittkort kan fungere som et økonomisk sikkerhetsnett dersom uforutsette utgifter skulle dukke opp. Skulle for eksempel bilen ha behov for reparasjon på et verksted rett før lønn, kan det være gunstig å betale med et kredittkort. Betaler du tilbake beløpet du «låner» på kredittkortet fort, vil du dessuten kunne slippe de dyre rentene. Mange opplever imidlertid at bruken av kredittkort tar overhånd, noe som kan resultere i mye og dyr gjeld. Andre ønsker å kvitte seg med kredittkort, for eksempel fordi de skal søke om boliglån. Dersom du har et kredittkort vil kredittgrensen automatisk telle som … Les mer

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!